Germanos – обслужване


Вчера реших да вляза в Германос – Шумен, за да погледна цени на интересуващите ме мобилни апарати. С влизането ме посрещнаха: „Искаш ли един B-connect? Ще ти подаря калъфче за телефона.“ Отказах с мотива, че съм клиент на Глобул и не ме интересуват предплатени комуникации. След това преминахме към получаване на информация за цени, които бяха сравнително високи в сравнение с тези от handy.bg примерно.

От близо месец имам проблем с ползването на мобилен интернет, по каквато и да е технология (GPRS или CSD) и реших да помоля да погледнат настройките и да ми настроят телефона за да мога да си ползвам всички предлагани ми услуги. Веднага щом казах, че не мога да ползвам мобилен интернет в един глас 3 от 4 служители казаха „Хвърляй го“, телефона. Единия от служителите взе да рови и да се опитва да ми настрои телефона. Обясних му, че от Обслужване на клиенти в Глобул са ми изпратили автоматични настройки и всички блокировки са премахнати. Когато се увери, че достъп до интернет (до wap.globul.bg) не мога да получа отново ми каза да си хвърлям телефона. Що за отношение???

Започвам да си мисля, че след преподписването на фирмения договор са ни отрязали мобилния интернет, въпреки че е абсурдно.

Powered by ScribeFire.


2 Отговори на “Germanos – обслужване”

  1. Баща ми има интернет, но телефона не му е Нокия, а LG и е от същата група.. Просто Глобул не са си свършили работата както трябва …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.