The Voip Buster


TheVoipBuster e програмка благодарение на която можете безплатно да провеждате разговори с стационарни аналогиви и цифрови линии в България и чужбина. Към цифровите телефони безплатните разговори не могат да бъдат с продължителност по-голяма 1 мин, но ако се свържете към аналогов телефон можете да поговорите на спокойствие без ограничение в дължината на разговора.
Все още не съм я ползвал защото не се поддържа за линукс, но утре в офиса ще опитам да проведа няколко тестови разговора и ще споделя впечатленията си.


19 Отговори на “The Voip Buster”

 1. Да пробвах я, звъннах си от програмката на телефона в офиса и се чуваше идеално. Снощи говорих пак, проведох разговора имаше леки смущения в сигнала (шумове). Програмката е идеална.

 2. хехе – наистина се обадих на майка ми на домашният – и толкова… даржи само 1мин. за GSM няма да стане… имаш право на 5фрии разговора и после… нанайси… купуваш за 10 паунда… ако искаш…

 3. tova e mn zle 6to tolkova malko moje da se govori? Nqma li da q licenzirat deba

 4. kogato ti svar6at 5-te free razgovora, si pravi6 nova registraciq i pak, i pak… Tova, koeto me pritesnqva e dali razgovora nqma vposledstvie da se okaje za smetka na tozi na kogoto si zvanql? vie kak mislite?

 5. Едва ли…
  винаги може да се провери в месечната разпечатка на проведените разговори. ;-)

 6. Voip-Buster вече не е безплатен. Сега за България е безплатен VoipCheap.com. Спокойно можете да си говорите с нормални телефони – включително цифрови, до един час. После прекъсва, но можете отново да звъннете. Дори в момента я ползвам – Перфектна програмка е!

 7. Днес пробвах предложената от Гергана алтернатива на Voip Buster, но там нещата стоят по същия начин. Две позвънявания с продължителност до 1 минута и край, следва нова регистрация и така…

 8. на герганка програмката е идеална за хора дето имат познати в Страната на Демокрацията където може да се звъдни дори и на мобилен колкото се иска;)
  Мерси,Герганка!

 9. Пробвах VoipCheap, но след 1 минута ми иска кредит. има ли друга алтернатива

 10. VOIP Buster вече не е безплатен за България, но си остана безплатен за почти цяла Европа, а за България цената е само 0,01 евро цент за минута разговор.

  Между другото преди като беше безплатен VOIP Buster-a е прекъсвл на всяка минута само на абонати които са нула кредит. Аз си бях платил 10Евро и говорих безплатно до България и с аналогови и с цифрови телефони по колкото си време искам и наистина си беше безплатно. Сега пак си говоря разбира се за около 30 минутен разговор те ми вземат 0,30евро или това са 60 стотинки – въобще не е зле нали? :)

  Ако искате да си заредите Вашия VOIP Buster акаунт минималната сума е 5Евро, влезте в http://www.vi-commerce.com за да разберете как можете да си заредите акаунта.

 11. Значи тези 0,01 евро цента се таксуват за сметка на номра набран от мен? Така ли?

 12. Някой знае ли колко е на минута ако се звъни на мобилен телефон както в BG, така и в страните където не е безплатно от Voipbuster?

 13. @Tanya, за България цените са:
  1 мин. – 0.01 Euro -> 0.02 лв. (стационарна мрежа)
  1 мин. – 0.24 Еuro -> 0.47 лв. (мобилни мрежи) без ДДС или 0.56 лв. с данъка

  За подробности и пълния ценоразпис:
  http://www.voipbuster.com/en/rates.html

 14. Открих една програмка за безплатни разговори до стационарни телефони в България.Казва се 12voip. Всъщност безплатни са само първите няколко разговора и след това иска да си закупиш кредит от 10 евро. Закупеният кредит гарантира три месеца безплатни по 300 минути на седмица към стационарни телефони, а парите от кредита може да ги ползваш за други разговори например към мобилен телефон 0.167 евро цента с ДДС. Ето връзка http://www.12voip.com/en/calling-rates.html