ThinkPad Z61m


От два дни съм горд собственик на ThinkPad Z61m. Благодаря на Мишо за помощта му да намерим офиса на IBS перфектното обслужване и предложението на модел по-добър от избрания от мен, но на съ
щата цена. Благодаря и на всички с които се видяхме по време на посещението ми в София. Извинявам се на тези с които не можах да се видя, но времето ми беше ограничено.
Два дни се опитвам да върна нещата в ресли, 4 дни отсъствие и трябва да наваксам с връщането в нормалното си ежедниевие. Изоставените задължения в последните няколко дни трябва отново да възобновя и да приключа няколко от започнатите проекти. Трябва да разпределя и задачките на хората с които работя и да прегледам работата с която са свършили, което също си е доста работа.
Утре сутрин ще пътуваме към Севлиево, където ще изкараме 8-ми декември. След което ме очакват много задължения в офиса и университета, а и личната ми работа не може да се пренебрегва. Тежък период се задава, надявам се с помощта на новата си придобивка да повиша КПД-то си и да успея да завърша всичко на време.

Technorati Tags: , , ,

powered by performancing firefox

,

Един отговор за “ThinkPad Z61m”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.